Integritetspolicy

COOKIES OCH GDPR

Vi på Bygg & Fönster i Tranås AB är måna om din personliga integritet. Här berättar vi hur vi behandlar dina personuppgifter och hur du kommer i kontakt med oss om du vill ändra eller få mer information om vi hanterar dina personuppgifter.

På vår hemsida använder vi “cookies”, som är små datafiler som lagras på din dator för användning med din webbläsare. Cookies används på denna sida för att ge dig som användare åtkomst till funktioner som finns på sidan.

Genom att godkänna användarvillkoren samt genom åtkomst till och användning av webbplatsen samtycker du till användningen av cookies. Samtycket kan även lämnas genom inställningar som du har gjort i din webbläsare. Om du inte vill acceptera cookies kan du inaktivera funktionen i din webbläsare. Observera att utan cookies kan webbsidans funktioner försämras.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

GDPR

GDPR (General Data Protection Regulation) är en EU-förordning som börjar gälla i hela EU den 25 maj 2018. GDPR ersätter den svenska Personuppgiftslagen. Sveriges Konstföreningar hanterar dina personuppgifter på följande sätt:

Dina rättigheter enligt GDPR
Samtycket är frivilligt och kan alltid återkallas. Du har alltid rätt att få dina personuppgifter rättade eller raderade.

Bygg och Fönster i Tranås AB behandlar personuppgifter för anställda, kunder, leverantörer och hyresgäster. Personuppgifterna lagras och hanteras i olika system och används vid projektering, fakturering, lönehantering och bokföring. Uppgifterna som lagras är bland annat namn, adress, telefonnummer, E-postadress, personnummer och fastighetsbeteckningar.


Läs mer om GDPR på Datainspektiones sida >>